Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
U bent hier:   Kom buiten spelen!

 Veilig betalen met iDEAL op Skelterplein.nl, verkoop van skelters en trampolines.
Veilig betalen met iDEAL 

Like Skelterplein on Facebook 

Facebook actie!
vind ons leuk op Facebook en
WIN een waardebon t.w.v. €25,-

Volg Skelterplein op Twitter

 Volg ons op Twitter!

  

Welkom op Skelterplein.nl...

Kom buiten spelen! Er is toch niets leuker dan het beleven van de mooiste avonturen, alleen óf samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Jij zit aan het stuur van je skelter en mag bepalen welk avontuur je tegemoet gaat. Hoe cool is dat?

Hartelijk welkom in onze webwinkel. We nodigen u graag uit een kijkje te nemen in ons assortiment. Op Skelterplein.nl kunt u terecht voor skelters en trampolines. En natuurlijk alle bijbehorende accessoires. Heeft u interesse of een vraag over een bepaalde skelter of trampoline, neem gerust contact op door een email te sturen naar: info@skelterplein.nl 
of bel: 0592-750106  (op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur)   

Alle Berg Toys skelter- en trampoline-onderdelen vanaf 2004 online te koop. Selecteer eenvoudig uw skelter en vind uw onderdeel in een ogenblik. De meeste skelter-onderdelen en trampoline-onderdelen zijn uit voorraad leverbaar.

Skelter en Trampoline onderdelen uit de leisure en school speelgoedlijn! Bestel op Skelterplein.nl

SKELTERPLEIN.NL heeft een echte winkel in Assen!

Skelterplein.nl is een betrouwbare webshop waar u een groot assortiment aan skelters, trampolines, loopfietsjes, speelhuisjes en alle bijbehorende losse accessoires en onderdelen kunt aanschaffen. Maar natuurlijk is het ook fijn om bijvoorbeeld een skelter te bekijken en face to face advies te ontvangen. Daarom hebben wij een echte winkel bij ons magazijn in Assen.
Hier kunt u de meest gangbare skelters bekijken. En natuurlijk kunt u een skelter laten uitproberen door uw kind. Mocht u langs willen komen, verzoeken wij u van tevoren even te bellen (Tel 0592-750106). Als u via onze webshop bestelt, worden uw aankopen bij u thuisbezorgd. Bestellingen boven de € 50,- worden zelfs gratis bezorgd!

 

Voor een filmpje van de populaire BERG Buddy klik hier

BERG Buddy Aanhanger Karretje

  

 

Zoeken